O nama

Više od 30 godina iskustva u poslovanju

Tvrtka Aluminium Export Import d.o.o. osnovana je 2016. godine. Bavimo se trgovinom aluminijskim proizvodima. Svo iskustvo u radu s aluminijskim proizvodima pretočili smo u projektiranje i izgradnju proizvodnog pogona veličine 1.000 m2, na ukupnom prostoru površine više od 10.000m2 u poduzetničkoj zoni PODI.

Proizvodni pogon u potpunosti je prilagođen zahtijevima suvremenog poslovanja, te opremljen vrhunskim strojevima za finalizaciju proizvodnje aluminijske i stretch folije. Lak pristup transportnim vozilima, blizina autoceste, prostran skladišni prostor i veliki proizvodni kapaciteti omogućuju nam da isporučimo ugovorene količine proizvoda u najkraćem mogućem roku.

Proizvodne mogućnosti

U okviru linija za finalizaciju proizvoda, u mogućnosti smo proizvoditi aluminijske folije za domaćinstvo i ugostiteljstvo, prijanjajuće PE i PVC folije raznih duljina i širina.

Osim standardiziranih proizvoda u našoj paleti ponude, u mogućnosti smo kreirati proizvode u dimenzijama prema Vašim potrebama; Alu folija širine od 280 do 440 mm, a prijanjajuće PE i PVC folije širine 290 do 450mm, te duljine do 1.500m. Za sve informacije o mogućim dimenzijama proizvoda stojimo na raspolaganju.

Proizvodni kapaciteti

Proizvodne linije omogućavaju nam da proizvedemo mjesečno više od 1.200.000 jedinica proizvoda za domaćinstvo, 40.000 jedinica proizvoda za ugostiteljski program. Proizvodni kapaciteti, skladišne mogućnosti i lak pristup transportnim vozilima omogućuju nam da uz proizvode naše robne marke na tržište plasiramo i proizvode pod robnom markom klijenta.

Stroj za rezanje i prematanje folije (Slitter/Rewinder)

Stroj za rezanje i prematanje omogućava nam da folije iz većih rola režemo na manje prema vašim specifičnim zahtjevima. Prilikom premotavanja folije na uže kolute istovremeno se provodi i uzdužno rezanje na zadane dimenzije koluta.

Politika kvalitete

Politika kvalitete poduzeća Aluminium Export Import d.o.o.:

  • Osiguranje kvalitete proizvoda je osnova na kojoj poduzeće gradi svoj poslovni uspjeh i daljnji razvoj.

Ciljevi našeg poslovanja zasnovani su na:

  • zadovoljstvu i ispunjenju očekivanja kupaca
  • zadovoljstvu najviših standarda koji se odnose na naše proizvode
  • težnji da osiguramo i zadržimo stalno prisustvo među vodećima na tržištu
  • želji da stvorimo dugotrajne i partnerske odnose sa našim dobavljačima
  • neprekidnom nastojanju da unaprijedimo kvalitetu naših proizvoda
  • podržavanju i stimuliranju kreativnosti zaposlenih, njihovih inicijativa i odgovornosti za kvalitetu
  • vrhunskom profesionalnošću u obavljanju svojih poslova svi zaposlenici daju svoj doprinos ostvarivanju iskazanih ciljeva.
  • Politika kvalitete prenosi se i tumači zaposlenicima u okviru procesa obuke i uvođenja u posao.