O nama

Više od 30 godina iskustva u poslovanju

Tvrtka Aluminium Export Import d.o.o. osnovana je 2016. godine. Bavimo se trgovinom aluminijskim proizvodima. Svo iskustvo u radu s aluminijskim proizvodima pretočili smo u projektiranje i izgradnju proizvodnog pogona veličine 1.000 m2, na ukupnom prostoru površine više od 10.000m2 u poduzetničkoj zoni PODI.

Proizvodni pogon u potpunosti je prilagođen zahtijevima suvremenog poslovanja, te opremljen vrhunskim strojevima za finalizaciju proizvodnje aluminijske i stretch folije. Lak pristup transportnim vozilima, blizina autoceste, prostran skladišni prostor i veliki proizvodni kapaciteti omogućuju nam da isporučimo ugovorene količine proizvoda u najkraćem mogućem roku.

Proizvodne mogućnosti

U okviru linija za finalizaciju proizvoda, u mogućnosti smo proizvoditi aluminijske folije za domaćinstvo i ugostiteljstvo, stretch folije raznih duljina i širina, te program stretch folije za potrebe velikih poslovnih subjekata (zamatanja proizvoda u građevinarstvu, trgovini i sl.).

Osim standardiziranih prozivoda u našoj paleti ponude, u mogućnosti smo kreirati proizvode u dimenzijama prema Vašim potrebama; Alu folija širine od 280 do 440 mm, te 1000m duljine, a stretch folije širine 290 do 450mm, te duljine do 1.500m. Za sve informacije o mogućim dimenzijama proizvoda stojimo na raspolaganju.

Proizvodni kapaciteti

Proizvodne linije omogućavaju nam da proizvedemo mjesečno više od 400.000 jedinica proizvoda za domaćinstvo, 40.000 jedinica proizvoda za ugostiteljski program, te 80 tona strech folije za industrijske potrebe. Proizvodni kapaciteti, skladišne mogućnosti i lak pristup transportnim vozilima omogućuju nam da uz proizvode robne marke „Badis“ na tržište plasiramo i proizvode pod robnom markom klijenta

Stroj za rezanje i prematanje folije (Slitter/Rewinder)

Stroj za rezanje i prematanje omogućava nam da folije iz većih rola režemo na manje prema vašim specifičnim zahtjevima. Prilikom premotavanja folije na uže kolute istovremeno se provodi i uzdužno rezanje na zadane dimenzije koluta.

Folije debljine od 8 do 100 µm (0,008 – 0,1 mm) mogu se rezati na širinu od 15 do 1000 mm, i na duljinu prema vašoj želji i potrebi.

Ovakve role su najpogodnije za robu tehničke namjene.

Politika kvalitete

Politika kvalitete poduzeća Aluminium Export Import d.o.o. je:

  • Osiguranje kvalitete proizvoda je osnova na kojoj poduzeće gradi svoj poslovni uspjeh i dalji razvoj.

Ciljevi našeg poslovanja zasnovani su na:

  • zadovoljstvu zahtjeva i ispunjenju očekivanja kupaca
  • zadovoljstvu najviših standarda koji se odnose na naše proizvode
  • težnji da osiguramo i zadržimo stalno prisustvo među vodećima na tržištu
  • želji da stvorimo dugotrajne i partnerske odnose sa našim dobavljačima
  • neprekidnom nastojanju da unaprijedimo kvalitetu naših proizvoda
  • podržavanju i stimuliranju kreativnosti zaposlenih, njihovih inicijativa i odgovornosti za kvalitetu
  • Vrhunskom profesionalnošću u obavljanju svojih poslova svi zaposlenici daju svoj doprinos ostvarivanju iskazanih ciljeva.Politika kvalitete prenosi se i tumači zaposlenicima u okviru procesa obuke i uvođenaj u posao.